Behandlingar

bild2Mitt i centrala Göteborg i nya och fräscha lokaler hittar du Dolly’s Saloon. Vi är en modern frisörsalong med kunniga och kreativa frisörer som utför det mesta inom hårvård samt manikyr och make up.

Klippning

Vill du bara toppa håret eller söker du en helt ny frisyr? På Dolly’s Saloon hjälper vi dig att nå det resultat du vill ha. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på kunden och gör hellre för lite än för mycket, då det är mycket enklare att klippa mer än att sätta tillbaka håret. Vi klipper tills du är nöjd! Vi har alltid drop-in i mån av tid.

Färgning

En annan nyans eller en helt ny färg – valet är ditt! Hos oss kan du tona håret eller färga det permanent. Vi utför alla typer av färgning, från färgning av hela håret till slingor. Vi använder oss av skonsamma färger som lämnar ett vackert resultat med glans och lyster, och vi vägleder dig gärna i val av färg.

Hårförlängning

Vill du ha ett längre hårsvall eller kanske göra håret tjockare? På Dolly’s Saloon hjälper vi dig att få ditt drömhår. Vi använder oss av äkta löshår av bra kvalitet som finns i många olika färger, och vi utför både permanent och temporär hårförlängning. Hos oss är du även välkommen med ditt eget löshår, eller när du vill ta ur din permanenta förlängning.

Styling

Vill du vara lite extra fin i håret? På Dolly’s Saloon hjälper våra duktiga och kreativa frisörer dig att styla ditt hår till vardag eller fest!

Bal- och bröllopsfrisyrer

Ska du gifta dig eller gå på bal? Vi utför vackra bal- och bröllopsfrisyrer, och vi erbjuder alltid en provfrisering som ingår i priset så att du ska vara säker på att du får den frisyr du vill ha när den stora dagen är här.

Manikyr

Trista naglar? På Dolly’s Saloon kan du få klassisk manikyr och vackra naglar. Vi erbjuder fransk manikyr samt lackning i en mängd olika vackra färger.

Make Up

Sminkning till vardag eller fest? Hos oss kan du bli professionellt sminkad, och för festsminkning erbjuder vi alltid en provsminkning som ingår i priset så att du ska vara säker på att resultatet blir så som du önskar. Vi erbjuder även frans- och brynfärgning.