Dags att vänta bekvämt!

Vi gör allt som står i vår makt för att våra kunder ska kunna trivas i våra lokaler. Det handlar dels om att se till att själva klippningen blir så harmonisk och bekväm som möjligt, men det handlar också om att sköta väntetiden på ett smidigt och bra sätt. Många gånger är det ju naturligtvis så att kunder sedan innan har bokat tid, men trots det så kommer man att behöva vänta lite vid sidan av för att stationen som kunna förberedas till toppnivå. Att besöka en frisersalong innebär att man kommer att behöva vänta, antingen mer eller mindre, och vi vet att det här kan vara ett störande element i själva upplevelsen om man inte gör själva väntandet till något bra.

En ny myshörna

Vår ambition är att skapa en plats här på salongen som är så mysig och välpaketerad att man egentligen inte ska vilja lämna dem. Man ska kunna längta tillbaka till den och se fram emot att slå sig ner för att koppla av lite innan ens tid börjar. Och det är just det som är syftet, att ge våra besökare dessa minuter av total avkoppling, där de inte behöver bry sig om något, utan kan bara koppla av och ägna sig åt sig själva eller pyssla med de saker som vi har utrustat myshörnet med.

Det första vi gjorde var att beställa tre soffor. Ja, det kanske låter som mycket, men vi kände att våra kunder verkligen ska kunna ta utrymme i vår myshörna, utan att det ska kännas trångt. Eftersom det var ganska många soffor så var vi ute efter billiga lösningar, och som tur är så hittade vi just billiga soffor när vi kollade runt på nätet. De är extremt sköna att sitta i och håller hög kvalité, så det var precis det vi var ute efter. Vill du veta var vi köpte våra soffor så läs mer på http://www.insidemobler.se/.

leather-sofa-186636_640

Förutom att denna myshörna inretts med mörka färger och mysiga lampor så har vi också mängder av böcker och tidningar på plats, och en station med kaffe och te. För den som hellre vill kolla på film eller lyssna på musik så har vi tre iPad Minis i myshörnan, där man fritt kan använda tjänster som Spotify, Netflix och HBO Nordic. Med andra ord allt som behövs för att vänta på sin tur på allra bästa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *