Göra det enkelt för sig

pappersarbeteJag är en passionerad företagare som gillar mitt arbete, och att jag dessutom gör det möjligt för andra att arbeta och finansiera sina liv. Det är lite av en ära ser jag det som, tack vare mig så kan familjer få mat på bordet och dessutom gör jag stor nytta för mina kunder, som får de tjänster som de efterfrågar. Det finns med andra ord mycket att vara stolt över när man är företagare.

Det som dock är lite problematiskt ibland med att driva företag är att det är mycket pappersexercis som måste till för att allt ska få vara så bra som det kan vara. Jag har länge letat efter något som gör den här delen av mitt arbete enklare, och att det tar mindre tid av mina dagar. Jag vill ju syssla med sådant som jag älskar, inte sådant som är illa tvunget när man drivet företag, men det är ju trots allt så att det inte går att komma ifrån det. Det är ett måste, men det finns uppenbarligen hjälp att få.

Jag har spanat in ledningssystem från am system och det slår mig att det är precis det som jag behöver för att det ska bli lättare med företagande. De har många olika tjänster och jag kommer nog använda mig av alla, bland annat:

Ärendehantering
Om jag lättare kan hantera ärendena i mitt företag så kommer saker och ting gå mycket snabbare.

Dokumenthantering
Här kommer jag då att kunna spara viktiga dokument på ett säkert ställe och snabbt få tillgång till dem, istället för att de ska vara på min dator.

Underhåll
För att veta hur mycket som finns och behövs av något specifikt så kommer den här delen vara guld värd för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *