Kontakta oss

Välkommen till Dolly’s Saloon i Göteborg!

Mitt i centrala Göteborg i nya och fräscha lokaler hittar du Dolly’s Saloon. Vi är en modern frisörsalong med kunniga och kreativa frisörer som utför det mesta inom hårvård. Vi använder oss endast av det bästa när det gäller produkter och verktyg för att kunna hjälpa dig att nå den förvandling du är ute efter.

Vi utför såväl vanliga klippningar som hårförlängningar, färgning, styling, festfrisyrer och mycket mer. Hos oss kan du även få manikyr och bli professionellt sminkad. Vi säljer även hårprodukter och tillbehör i vår salong.

När du klipper dig på Dolly’s Saloon har du alltid Nöjd Kund Garanti, vilket innebär att vi klipper tills du är nöjd. Om du inte är nöjd med din klippning kan du inom sju dagar komma tillbaka och bli klippt igen. Är du fortfarande inte nöjd får du pengarna tillbaka!

Välkommen att boka en tid hos oss. Du kan boka din tid via telefon eller direkt i salongen. Ibland har vi fullt upp i salongen och hinner in svara i telefonen, men lämna gärna namn och telefonnummer på vår telefonsvarare så ringer vi upp dig så fort vi har möjlighet! Vi har alltid drop-in för klippning i mån av tid!

Kontakt

Telefon: 0320115673
E-post: kontakt@dollyssaloon.se

Adress

Dolly’s Saloon
Lilla Korsgatan 11
411 18 Göteborg

Öppettider

Måndag-tisdag: 10.00-19.00
Onsdag: 11.00-20.00
Torsdag-fredag: 10.00-19.00
Lördag: 10.00-18.00
Söndag: 11.00-18.00

Öppettiderna är våra ordinarie öppettider. Vid hårstyling och/eller make up inför bröllop eller fest kan du boka tider utanför de ordinarie öppettiderna.