Snabb fix av VVS-problem

Värme. Vatten. Sanitet. Förkortat så blir det VVS och är ett område som kan vara av yttersta vikt. Eller som snarare alltid är av yttersta vikt. Det är tre saker som är absolut nödvändiga för att kunna leva ett drägligt liv, och när någon av dem krånglar så kan livet bli väldigt jobbigt. Anledningen till att vi nu tar upp detta ämne, som många nog tycker är lite tråkigt, är att vi har haft anledning att tänka lite extra på det nyligen, då vi behövt lite hjälp med vatten och sanitet här på salongen – saker och ting slutade helt enkelt att fungera som de skulle, och det ledde självklart till en hel massa oönskade problem. Men lyckligtvis kunde vi lösa dem rätt snabbt, utan att behöva stänga ner salongen under mer än bara några dagar. Att stänga under en längre tid hade vi nog inte haft råd med.

Problem med vatten och avlopp
Vi har gradvis fått mer och mer problem med både vatten och avlopp här på Dolly’s, och så kan vi ju inte ha det. Eftersom problemen har kommit krypande undan för undan, lite i taget, så tog det ett tag innan vi märkte dem. Men när vi gjorde det måste vi naturligtvis fixa dem. Vi anlitade ett företag VVS Kalmar för att gå igenom lokalerna, och det gjorde de med bravur. De installerade ett helt nytt system för vatten och sanitet, och de gjorde det snabbt. Skillnaden är som natt och dag och vi fick också ett intryck av att de gjorde ett väldigt noggrant jobb, även om vi nu inte vet så mycket om VVS rent tekniskt. Men de gjorde ett seriöst intryck på oss.

Så det hela löste sig snabbt och rätt så enkelt, och nu är vi tillbaka på banan igen, bättre än någonsin. Våra kunder kanske inte märker någon större skillnad, men tro oss! Vi som jobbar här gör det, och det gör säkert viss skillnad på hur bra vi sköter vårt jobb. Vi är nog lite bättre i allmänhet nu. Välkomna in för att se efter om det är sant eller inte. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *