Uppdatera med nya gardiner

Vi vet att det kanske inte har märkts speciellt mycket här på hemsidan, men vi har faktiskt genomgått en rätt stor varumärkesförändring av vårt varumärke. Vi har tagit hjälp av en reklambyrå för att ta reda på vilka vi egentligen är och vad vi har för mål med vår verksamhet, och det ska gudarna veta att det inte var speciellt lätt att finna ut av. Det som vi trodde att vi stod för och jobbade emot var inte riktigt det som våra kunder och stadens invånare tyckte att vi var. Av den anledningen skulle vi därför vilja anpassa oss ytterligare så att den fina bild som vi har hos invånarna också stämmer överens med den som utstrålas i vår salong.

Nya färger och nya möbler

Tack vare den nya insikt som vi hade fått om oss själva så började förändringsarbetet, och det vi tog upp i förra inlägget var precis en sådan del. Det handlade om att göra det till ett hem, alltså en plats som man gärna kommer till och slappnar av. Som vi har uppfattat det så gillar våra kunder att bli omhändertagna, och det är något visst med att få sitt hår tvättat och samtidigt klippt. Det är verkligen så att kunder kommer hit inte enbart för att bli fina i håret, utan också för att de vill njuta, koppla av och vara få en paus från vardagen. Det är det som vi vill ta fasta på när vi nu påbörjar förändringsarbetet, och den där myshörnan som väntrum var ett av många första steg.

Nästa steg kommer att bli att vi ska byta ut de gardiner som vi har idag. I dagsläget så är de enbart tråkiga, vita varianter som troligen plockades upp någon gång i början av butikens existens, troligtvis från IKEA. Problemet med dem är att de inte är speciellt vackra, de blir väldigt lätt smutsiga och att de känns som att befinna sig i en sjukhussal. Det är inte något vi direkt har tänkt på tidigare, men med tanke på att det är det intima, hemmakänslan, som vi är ute efter så är det mörka gardiner som står på tapeten.

Som ni redan vet så tycker vi mycket om att beställa våra saker från nätet. Dels så är det väldigt lätt – man behöver ju bara sitta vid en dator, surfplatta eller telefon för att kunna shoppa. Det sparar mycket tid och är samtidigt väldigt smidigt att få produkterna levererade till dörren. Dels så är det också väldigt mycket lättare att hitta speciella produkter, då nätet alltid har ett större sortiment än butiker. Den här vändan köper vi gardinerna från chilli.se, som har ett fantastiskt utbud!

Såhär ska formen se ut

Såhär ska formen se ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *