Uppdateringar i salongen

soffbordJag är väldigt mån om att min salong ska upplevas som fräsch och fin, och därför lägger jag mycket krut på möbler och inredning. Vi har många kunder varje dag, och där det rör sig många människor blir slitaget större än vad det blir i ett vanligt hem. Fåtöljerna i vänthörnan kommer med andra ord att behöva bytas ut tidigare än vad man behöver byta ut sina egna fåtöljer hemma. Just fåtöljerna behöver jag inte byta ut än, och faktum är ju att man inte alltid behöver byta ut möbler heller eftersom det också går att fräscha upp genom att till exempel klä om möblerna med nytt tyg.

Att göra om i salongen är också ett sätt att hålla den intressant. Att hänga med i trender och förändra sig går ju lite hand i hand med vårt arbete, så det är bara naturligt för oss att även inredningen får sig ett lyft med lite nytt då och då. Jag gillar också att inreda efter årstiderna, och det kan man ganska enkelt göra genom att använda sig av olika färger. Just nu har vi lite höstnytt som gör den här regniga årstiden lite roligare. Jag har bland annat köpt ett riktigt snyggt bord som egentligen är ett barbord, det vill säga ett litet bord på en hög fot, och där ska jag framöver placera veckans varor!

Vi sysslar ju inte bara med frisyrer här utan säljer också allt från schampo till löshår, och eftersom jag tycker om att skämma bort mina kunder lite extra vill jag varje vecka erbjuda utvalda produkter till ett billigare pris. Dessa kommer alltså att stå på ett snyggt barbord för att synas ordentligt, och som premiär kör vi igång med att erbjuda nedsatt pris på bland annat ögonbrynsfärg, hårinpackning, glansspray och en mycket användbar locktång av bra kvalitet. Varmt välkomna till Dolly’s Saloon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *