Våra produkter

bild3Vi använder oss endast av det bästa när det gäller produkter och verktyg för att kunna hjälpa dig att nå den förvandling du är ute efter, och många av dessa produkter säljer vi även i vår salong. Alla produkter vi säljer är noga utvalda och av mycket god kvalitet. Här hittar du allt från färg till schampo och löshår!

Färg

Vi vet att hårfärg sliter på håret, och därför säljer vi endast färger som är snälla mot hår och hårbotten. På Dolly’s Saloon hittar du skonsamma hårfärger för hemmafärgning som lämnar ett vackert resultat med glans och lyster. Vi hjälper gärna till att vägleda dig i ditt val av färg!

Styling

I vår salong hittar du en stor variation av stylingprodukter av kända märken. Här finns allt från hårspray till mousse, gel, vax, värmeskydd, solskydd, inpackningar, glansspray, volymprodukter och mycket mer. Stylingprodukterna som vi säljer är noga utvalda och håller mycket hög kvalitet. Vi hjälper dig gärna att hitta produkter som passar just ditt hår!

Schampo & balsam

Håret mår bra av att inte tvättas för ofta, och för att det ska hålla sig fräscht mellan tvättarna gäller det att man använder sig av rätt produkter som vårdar håret optimalt. På Dolly’s Saloon hittar du schampo och balsam av kända märken som är noga utvalda för att vårda håret på bästa sätt. Vi säljer även uppskattade torrschampon som ger håret ny lyster mellan tvättarna. Vår duktiga personal hjälper dig gärna att hitta rätt schampo för ditt hår!

Löshår

Hos oss kan du köpa äkta löshår från kända märken av mycket god kvalitet och i en stor variation av längder och färger. Här finns både löshår för permanent förlängning och löshår som sätts i med clips eller tejp. På Dolly’s Saloon kan du få hjälp att sätta i ditt löshår, och vi hjälper dig gärna att hitta ett hår och en färg som passar till ditt naturliga hår.

Tillbehör

Rätt verktyg underlättar otroligt mycket när man stylar sitt hår, och på Dolly’s Saloon hittar du ett brett utbud av stylingtillbehör som är noga utvalt och håller mycket god kvalitet. Här finns olika typer av kammar och borstar, hårclips och hårnålar, hårsnoddar och mycket mer. Hos oss hittar du även professionella saxar och andra verktyg.