Vi firar våra nya ytterdörr med riktigt bra erbjudanden!

Eftersom jag hyr lokalen som Dolly’s Saloon huserar i är det inte jag som bestämmer om det yttre, alltså om själva huset, men jag kan självklart komma med önskemål och en sak som jag har efterfrågat är en ny ytterdörr. Den gamla dörren var väldigt kärv och lite svår för kunder att stänga, vilket ofta ledde till att den stod på glänt mest hela tiden. Det är ju ingen fara på sommaren, men under vintern fick man vara där och dra igen den titt som tätt. Och den var i ärlighetens namn inte speciellt snygg heller. Så nu är jag väldigt glad att vi har fått en ny och riktigt snygg ytterdörr som går lätt att öppna och stänga och som ger hela huset ett mycket snyggare utseende.

Passa på-erbjudande – 15 % rabatt på elektriska stylingverktyg!
Vi tycker om att fira på Dolly’s Saloon, både små och stora saker, och självklart ska vi passa på att fira vår nya dörr som vi alla är så nöjda med. Därför erbjuder vi alla som kommer in till oss och testar dörren (ja, det gör man ju när man kommer in) hela 15 % rabatt på elektriska stylingverktyg. Så om du har varit på jakt efter en ny plattång eller funderar på att investera i en locktång eller ny hårfön så tycker vi absolut att du ska ta dig en sväng förbi oss. Erbjudandet gäller till och med onsdag nästa vecka.

ytterdörren

Välkommen in till salongen och den nya ytterdörren!

Få 15 % rabatt på din klippning!
Bokar du dessutom en klipptid i samband med att du köper ditt stylingverktyg får du också 15 % rabatt på din klippning! Gäller en vanlig klippning, ej färgning eller liknande, men kan självklart kombineras med annat om du så önskar. Kom in till oss så berättar vi mer om våra erbjudanden!

Och är du också på jakt efter en riktigt snygg ytterdörr så kan vi berätta att vår dörr kommer från Nordiska Fönster som har många fina ytterdörrar av riktigt bra kvalitet. Vi är hur nöjda som helst med den här dörren och kan varmt rekommendera Nordiska Fönster och deras dörrar till den som letar efter en bra och snygg ytterdörr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *